Tym bardziej !!!
Popieram kolegów. Lepiej albo popczekać, albo załatwić ze sprzedawcą auto zastepcze od terminu wydania na umowie do faktycznego terminu wydania, ale na pewno nie rezygnować z 1.8 TSI.
Jest to komplet z Leona Cupry. Czy może ktoś już ma taką przekładkę, a może ktoś jeździł takim Leonem i możesz powiedzieć czy komfort jazdy jest lepszy niż na ori? Mnie w ori wkurza długość siedziska i to wyprofilowanie - zawsze uda cierpią niemiłosiernie po jeździe (może za szerokodupny jestem ) Może te są lepsiejsze??
Pozdrawiam
powrót do Skodzianki, mam nadzieję, że nie będzie tak jak z ostatnią
Fotele w O1 jakie są,wszyscy wiemy.Zmiana na Leona Cuprę,lub TS na pewno poprawi komfort podróżowania.
Siedziska są dłuższe,lepiej trzymające na boki.
Jeśli masz możliwość,to wymieniaj,nie będziesz żałował.
Fotele z OI są beznadziejne, są jakieś takie krótkie, jakby były dla jakiś Azjatów projektowane. Wymieniłem na te z Leona Cupry, pasują bez problemów, sę dłuższe, bardzo dobrze wyprofilowane. Wymieniać jak najszybciej, po co się męczyć.
Najpierw szukamy a potem zakładamy temat.Powyżej tylko jeden z linków ale jak wpiszesz w wyszukiwarkę - siedzenia, fotele itp. to wyskoczy trochę tematów z odpowiedziami na Twoje wątpliwości.
Komentarz