Zmiana siedzeń

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bort77
    Classic
    • 2009
    • 8

Zmiana siedzeń

Zamieszczone przez padero
    jezdzilem 1.4 i był pewien niedosyt
    Tym bardziej !!!
    Popieram kolegów. Lepiej albo popczekać, albo załatwić ze sprzedawcą auto zastepcze od terminu wydania na umowie do faktycznego terminu wydania, ale na pewno nie rezygnować z 1.8 TSI.
  • Aro23
    Drive
    • 2007
    • 57

Zmiana siedzeń

Witam,
    pytanie krótkie i treściwe - co myślicie o siedzeniach z linku:

Jest to komplet z Leona Cupry. Czy może ktoś już ma taką przekładkę, a może ktoś jeździł takim Leonem i możesz powiedzieć czy komfort jazdy jest lepszy niż na ori? Mnie w ori wkurza długość siedziska i to wyprofilowanie - zawsze uda cierpią niemiłosiernie po jeździe (może za szerokodupny jestem ) Może te są lepsiejsze??
    Pozdrawiam
    powrót do Skodzianki, mam nadzieję, że nie będzie tak jak z ostatnią

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

Fotele w O1 jakie są,wszyscy wiemy.Zmiana na Leona Cuprę,lub TS na pewno poprawi komfort podróżowania.
      Siedziska są dłuższe,lepiej trzymające na boki.
      Jeśli masz możliwość,to wymieniaj,nie będziesz żałował.
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• Ferd
        Rider
        • 2011
        • 320

Fotele z OI są beznadziejne, są jakieś takie krótkie, jakby były dla jakiś Azjatów projektowane. Wymieniłem na te z Leona Cupry, pasują bez problemów, sę dłuższe, bardzo dobrze wyprofilowane. Wymieniać jak najszybciej, po co się męczyć.

Komentarz

• Ayu
          RS
          • 2009
          • 4154

Najpierw szukamy a potem zakładamy temat.Powyżej tylko jeden z linków ale jak wpiszesz w wyszukiwarkę - siedzenia, fotele itp. to wyskoczy trochę tematów z odpowiedziami na Twoje wątpliwości.

Komentarz

Pracuję...